DigInvoice digitális számlatömb program
RoadRegister útnyilvántartó program
AutoArchiver adatmentő program
InfoCentrum Painter rajzoló program
InfoCentrum LngMaker nyelvi modul program
F4 InfoOrganizer inkformációszervező program

RoadRegister - Útnyilvántartás készítő


Útnyilvántartó programunk ízléses felületet és egyszerű kezelést kapott, így bátran mondhatjuk, hogy ez a legkönnyebben használható útnyilvántartás. Az APEH által megkövetelt formátumú nyilvántartás kis gyakorlat után percek alatt elkészíthető. A program a bevitel közben folyamatosan számolja a km és költség adatokat, így azonnal képet kapunk az útnyilvántartás állásáról. A program segítségével egy cég több autóját is egységes környezetben kezelheti. A kedvező ára és képességei miatt magánvállalkozóknak és nagyobb cégeknek egyaránt hasznos segítőtársa lehet. A költségszámolás alapja lehet az APEH által kiadott hengerűrtartalom szerinti, lehet fogyasztás szerint, valamint számla alapján visszaszámolható. A program tartalmazza a városok közötti távolságadatokat. Ezek az adatok tetszőlegesen módosíthatók és bővíthetők. A RoadRegister fel van töltve az APEH által kiadott üzemanyag normákkal 1998. januártól. A felhasználóinknak a jövőben sem lesz ezzel problémája, mivel mindig megtalálja a legfrissebb üzemanyag adatokat honlapunkon, amivel akár azonnal frissítheti adatait. A program megjegyzi a gyakrabban járt útvonalakat, így a kiinduló állomás bevitele után már magától kitölti a célállomás a partner és a távolság adatokat is. Mielőtt kinyomtatnánk a végleges útnyilvántartást, lehetőségünk van előzetes nyomtatási képet kérnünk a bevitt adatokról. Ezzel sok felesleges nyomtatástól és papír pazarlástól kímélhetjük meg magunkat. Most már csak egy kérdés maradt!

Ön már elkészítette útnyilvántartását?

A program letöltése
A program megrendelése
Vissza az elejére
 
 

RoadRegister Professional - Többcéges útnyilvántartó

Útnyilvántartó programunk többcéges verziójával tetszőleges számú cég tetszőleges számú autóját tarthatja nyilván egy program segítségével. Kezelése megegyezik az egycégesnél megszokott egyszerű kezeléssel, kiegészítve azzal, hogy több cég közül lehet választani. A programot azoknak ajánljuk, akiknek több különböző cég nyilvántartását kell elkészíteniük, valamint minden könyvelőnek, hiszen adatot fogadhat az egycéges verzióból, így egy programban tarthatja nyilván az összes partnerének a nyilvántartását.

 

A program letöltése
A program megrendelése
Vissza az elejére
 Mielőtt megvásárol egy programot, próbálja ki, hogy valóban megfelel-e az Ön igényeinek! Az InfoCentrum által fejlesztett szoftverek mindegyikét 30 napig tesztelheti a vásárlás előtt!